تیم مجرب تحقیق و توسعه

به جهت ارتقاء ساختارهای رقابتی که تضمین کننده یک رشد پایدار در صنعت است اهم استراتژی واحد تحقیق و توسعه مجموعه براین اساس بنیان گذاری شد:

  • تطبیق محصول با نیاز های مشتریان در بازارهای هدف.
  • فائق آمدن بر محدودیتهای لجستیکی در ارائه محصول جدید.
  • بسط دیدگاه توسعه ای در ابعاد بین المللی و کلان.
  • بهره مندی از تکنیک ها و قابلیتهای نوین در تولید، همگام با گسترش عرصه بازار جهانی.
  • تولید محصول رقابتی با توجه به رصد منظم از بازارهای صادراتی که در آن استقرار یافته ایم.

آنچه که یک بنگاه اقتصادی را مجاب می نماید تا در عرصه صنعت پویا و بروز باشد تفکر ایجاد یک ساختار استراتژیک و تهیه و تدوین یک طرح تحقیق و توسعه کارشناسی شده می باشد. لذا مجتمع فناور پلاستیک سپاهان با گردآوری سند چشم انداز ی مدون، سعی نموده تا علاوه بر تعیین خط مشی سازمانی خویش پس از گزار از اهداف راهبردی کوتاه مدت و میان مدت تعیین شده، بتواند در کنار سرآمدان این صنعت در بروز رسانی و اعتلای علم ،ایجاد اشتغال،کسب سرمایه و سودآوری در سطح درون سازمانی و همچنین ملی عواید سرشاری را طی این چشم انداز هدف گذاری نماید.

از تولیدات این مجموعه می توان به پروفیل درب و پنجره یو پی وی سی با نام تجاری سی فور، کاملترین دسته بندی دیوارپوش و سقف کاذب یو پی وی سی و کلیه ابزار های مرتبط با  نصب آن  با  نام تجاری سی-پان و دربهای از جنس کامپوزیت پلی وود  به همراه متعلقات آن،همچون چهارچوب،روکوب و قرنیز نام برد. که نظر به روند مثبت رشد مجموعه و جهش های تحقیقاتی با توجه به استقرار واحد تحقیق و توسعه در پارک علمی تحقیقاتی شرکت های دانش بنیان علاوه بر واحد تحقیق و توسعه مستقر در خود مجموعه، شالوده لازم برای ایجاد یک ارتباط مستمر با اساتید و محققان دانشگاهی را نیز پدید آورده که به میمنت وجود این ارتباط، تزریق علوم بروز به این صنعت با سرعت بالائی به مجموعه صورت می گیرد و توانمندی افزودن محصولات جدید با پایه PVC به سبد کالاهای تولیدات این مجتمع در بازه های زمانی کوتاه تری امکان پذیر بوده  و  نوید بخش دستیابی به اهداف تعیین شده و فراتر از انتظار با توجه به بلوغ فکری و فنی دست یافته شده است.

سازماندهی یک تیم تحقیق و توسعه متخصص به لحاظ فنی و داشتن انسجام لازم از بابت تعهدات اخلاقی به مجموعه و همچنین اعضای تشکیل دهنده این گروه به یکدیگر از ریشه های آغازین خلق و توسعه یک محصول جدید است. از طرف دیگر فراهم آوردن محیطی مناسب به جهت انجام امور تحقیقاتی و همچنین تهیه دستگاه ها و امکانات تکنولوژیکی بروز مورد نیاز این واحد برای بررسی امکان تولید یک محصول جدید مکمل بر انتخاب تیم توسعه محصول است.

میزان رقابت پذیری محصول در بازار و شایستگی واحد بازاریابی در معرفی محصول به مشتریان و انتقال نقاط قوت و ضعف و انتقادات در زمینه محصول ارائه شده به بازار توسط همین واحد، از سمت مشتریان به واحد تحقیق و توسعه می تواند موجبات ایجاد و استفاده از روش های  صحیح  در انتخاب و تسریع اصلاحات در محصول نوآوری شده را بوجود آورد.

اهداف استراتژیک و مستمر واحد تحقیق و توسعه

ارتقای کیفیت: بالا نگه داشتن سطح کیفیتی محصولات تولیدی با اتکا به دانش و تکنولوژی

تحقیق وتوسعه: انجام پیوسته کارهای تحقیقاتی همگام با تکنولوژی و دانش روز دنیا به منظور همگام شدن با صنعت جهانی، پیشگام شدن در عرصه داخلی با اتکا بر نیروی دانشگاهی و ارتباط قوی مابین دانشگاه و صنعت.

آموزش: توسعه واحد آموزشی با استفاده از برنامه‌ریزی پیوسته به منظور بالا بردن سطح مهارت کارکنان و متعاقب آن افزایش بازدهی کارکنان و نیز ایجاد سیستم علمی و هدفمند در سطح کارخانه.

فناوری‌های نوین: شناسایی فرآیندهای پیشرفته و فناوری‌ های نوین صنعت پلیمر، همچون استفاده از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات روز دنیا

محصولات  جدید: ارائه مستمر محصولات جدید متناسب با نیاز بازار به واسطه شناسایی بازار و انجام پیوسته کارهای تحقیقات و استفاده از تکنولوژی و دانش روز

کوشش های واحد تحقیق و توسعه در سالهای اخیر

واحد تحقیق و توسعه علاوه بر دنبال کردن اهداف استراتژیک خود تلاشهایی در زمینه ارائه محصولات جدید و همچنین ارائه روشهای نوین جهت تولید محصولات قبلی بر پایه متدهای نوین انجام داده است؛ به صورت خلاصه تنها به چند نمونه از آنها می‌توان اشاره کرد: